Alibaba

Appartementen

Appartementen

De 3 kamer appartementen:

De eerste slaapkamer heeft een tweepersoons boxspringbed, airconditioning, een kledingkast, nachtkastjes, een make-up tafel en een haardroger.

De tweede slaapkamer heeft twee eenpersoons boxspringbedden, airconditioning, een kledingkast, een nachtkastje en een kluisje (gratis).

Er is een mooie badkamer met grote doucheruimte.

De keuken heeft een granieten aanrechtblad, 4 gaspitten, een koelkast met vriezer, een waterkoker,een tostiapparaat en inventaris voor 6 personen. Afwasmiddel en keukendoeken zijn aanwezig.

In de ruime woonkamer staan twee comfortabele slaapbanken, een koffietafeltje, een eetkamertafel en 6 stoelen.Ook is er een televisie met satelietverbinding en een dvdspeler. In de bar kunt u dvd’s lenen.

Vanaf de woonkamer komt u op het ruime balkon, welke op het zwembad en de tuin uitkijkt.Op het balkon staat een extra tafel, zodat u ook buiten kunt eten. Er zijn waslijnen op het balkon.

Lakens en handdoeken zijn in het appartement aanwezig. De appartementen worden 2 maal per week schoongemaakt. Lakens en handdoeken worden dan ook verschoond. Wij voorzien u van toiletpapier en handzeep. In de kast liggen extra kussens.

Tegen een kleine vergoeding kunnen wij een was voor u draaien. Een strijkplank en strijkbout kunnen op aanvraag worden gebruikt. Wij kunnen u voorzien van strandlakens.

Een babybedje en kinderstoel zijn op aanvraag (gratis) beschikbaar.

De 2 kamer appartementen:

De slaapkamer heeft een tweepersoons boxspringbed, airconditioning, een kledingkast, een kluisje (gratis), een nachtkastje, een make-up tafel en een haardroger.

De keuken heeft een granieten aanrechtblad, 4 gaspitten, een koelkast met vriezer, een waterkoker, een tostiapparaat en inventaris voor 4 personen. Afwasmiddel en keukendoeken zijn aanwezig.

In de woonkamer staan twee comfortabele slaapbanken een koffietafeltje, een eetkamertafel en 4 stoelen. Ook is er een televisie met satelietverbinding en een dvdspeler. In de bar kunt u dvd’s lenen. Er is een balkon met zitje.

Lakens en handdoeken zijn in het appartement aanwezig. De appartementen worden 2 maal per week schoongemaakt. Lakens en handdoeken worden dan ook verschoond. Wij voorzien u van toiletpapier en handzeep.

Wij kunnen tegen een kleine vergoeding een was voor u draaien. Een strijkplank en strijkbout kunnen op verzoek worden gebruikt. Wij kunnen u voorzien van strandlakens. In de kast liggen extra kussens.

Een babybedje en kinderstoel zijn op aanvraag (gratis) beschikbaar.